შაქრიანობის საზომი რეფრაქტომეტრი – სიზუსტე და სანდოობა ერთ მოწყობილობაში
თუ პროფესიონალი მეღვინე, სასმელების მწარმოებელი ან უბრალოდ ხარისხის მოყვარული ხართ, შაქრიანობის საზომი რეფრაქტომეტრი თქვენს ყოველდღიურ საქმეს შეამსუბუქებს.
რა არის შაქრიანობის საზომი რეფრაქტომეტრი და როგორ მუშაობს იგი?
რეფრაქტომეტრი არის ხელსაწყო, რომელიც განსაზღვრავს სითხეში შაქრის შემცველობას სინათლის გარდატეხის კუთხის მიხედვით. მარტივად რომ ვთქვათ, მას შეუძლია ზუსტად გითხრათ, რამდენი შაქარია ყურძნის წვენში, ასევე სიროფში და სხვადასხვა ხილის წვენში.
რატომ უნდა გამოიყენოთ რეფრაქტომეტრი?
-
სიზუსტე: შედეგი მიიღება წამებში, მაღალი სანდოობით.
-
მარტივია გამოყენებაში: საკმარისია რამდენიმე წვეთი სითხე, რომ მიიღოთ მონაცემი.
-
სხვადასხვა სფეროში გამოსადეგია:
-
მეღვინეობა – ყურძნის სიმწიფის განსასაზღვრად;
-
სასმელების წარმოება – წვენის, ლიმონათისა და სხვა პროდუქტის კონტროლისთვის;
-
სოფლის მეურნეობა – ხილისა და ბოსტნეულის შაქრიანობის შესაფასებლად.
-
ძირითადი უპირატესობები:
- სწრაფი და მარტივი გაზომვები;
- კომპაქტური და მობილური დიზაინი;
- არ საჭიროებს ელექტროენერგიას;
- გრძელვადიანი და საიმედო.
ჩვენ გთავაზობთ მაღალი ხარისხის შაქრიანობის საზომ რეფრაქტომეტრებს საუკეთესო ფასად. პროდუქტს მოყვება ყველა საჭირო აქსესუარი და მარტივად შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც სახლში, ისე პროფესიულ საქმიანობაშიც.